Изберете страница

ЧЗВ

Възможно ли е да направя поръчка без да имам регистрирана фирма?
Да, възможно е, но за да получите повече информация относно процедурата, трябва да се свържете с наш търговски сътрудник по телефона или по e-mail.
Свободна ли е продажбата на химически реактиви и разтвори във вашия сайт?
За закупуване на сярна киселина, азотна киселина, солна киселина, олеум, толуол, диетилов етер и метилетилкетон се изисква лиценз за ползване от клиента. Ако искате да направите поръчка на един от тези химически реактиви, моля изпратете по e-mail или факс копие от вашия лиценз, заедно с вашата поръчка/запитване.
Доставка в чужбина? Време и цена?
За момента доставката до чужбина се извършва по индивидуална поръчка. Изпратете ни страната и града, до който искате да направим доставка в коментар към поръчката. Ние ще се свържем с Вас да Ви уведомим за цената на доставката и срока на изпълнение преди да потвърдите поръчката.
Как мога да стана дистрибутор на вашите продукти?
Свържете се с наш търговски сътрудник по телефона или заповядайте в нашия офис и мострена зала в гр. Варна на ул. Поп Харитон 47.
Колко време отнема доставката след поръчка на дадена стока?
За повечето ни продукти сроковете за доставка са от 2 до 6 седмици след потвърдена поръчка. Ако има вероятност да не се вместим в оказания срок, ще се свържем с вас за доуточняване на срока на доставка.
Колко е гаранцията на вашите продукти и в какви обстоятелства тя е валидна?
Гаранцията на нашите продукти е 1 година, с изключение на консумативите. Гаранцията важи в случай, че апарата е бил използван по предназначение и според инструкциите за употреба. Гаранцията не важи в случай на неправилна употреба, изтърване, удряне, механично влияние (вибрации, топлина, студ, влага над определеното в инструкциите ниво за нормална работа).