Изберете страница

Лабораторна мебел и обзавеждане, комплексни решения за оборудване на лаборатории

Лабораторна мебел и обзавеждане

Фирма Гея ’99 извършва цялостно планиране и обзавеждане на производствени и
технологични лаборатории, лаборатории за качествен контрол, научно-изследователски лаборатории и много други. Ние ще извършим професионално всяка една стъпка в процеса на проектиране и изграждане, съобразявайки се с всички ваши нужди и изисквания – от оформянето на концепцията, през чертожната дъска, до постигането на една напълно завършена и оборудвана лаборатория.

Фирма Гея ’99 е представител на MERCI Ltd. – един от водещите производители в Европа на лабораторна мебел и обзавеждане, който оперира на пазара от 1993 година. Техните основни продукти са мебели от ПДЧ или ламинат под високо налягане, метални лабораторни камини с микропроцесорен контрол и метални сервизни клетки с разпределители на медия.

Качеството на лабораторната мебел MERCI е гарантирано от ред сертификати за качество, CE марка и етикет „Чешко качество“. Дейността на MERCI Ltd. е сертифицирана съгласно следните стандарти: ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, ISO 13485:2003, OHSAS 18001:2007.

В сайта на фирма Гея ’99 техните продукти се намират в една от основните кадегории – Лабораторно обзавеждане. Там те са разделени на няколко основни групи според вида и предназначението им:

Лабораторни камини и системи за аспирация

Лабораторните камини MERCI са два основни вида – серия M и серия N, като разликата е в различните степени на автоматизация и контрол на процеса.

Лабораторни плотове и маси

Лабораторните плотове и маси MERCI се предлагат в различни конфигурации, в зависимост от изискванията на лабораторията. Работния плот може да бъде изграден от различни видове материали в зависимост от приложенията и изискванията за устойчивост на температура, киселини, основи, разтворители и т.н

Лабораторни шкафове

В тази продуктова категория се предлагат няколко основни варианта – контейнери, седящи шкафове, шкафове за вграждане в стена, лабораторни стелажи и гардероби. Съществуват много различни варианти и конфигурации, които се различават по брой врати, чекмеджета и материал.

Лабораторни столове

Столовете, представени в тази категория са най-разпространените типове. Всички столове са въртящи се и са с настройваща се височина (чрез газов цилиндър)

Сервизни клетки и разпределители

Разширителите за работен плот са създадени за поставяне на материали и разпределяне на медия – течности, газове или електричество над работния плот, където са лесно достъпни. Предлага се широка гама сервизни клетки съгласно изискванията на потребителя.

Безопасност в лабораторията

Безопасността в лабораторията е един от най-важните моменти при планирането и изграждането й. Фирма Гея ’99 предлага различни видове контейнери и шкафове за
съхранение на киселини, основи, леснозапалими вещества, газове и други опасни продукти.

Цялостно обзавеждане на лаборатория

Освен отделни лабораторни мебели, фирма Гея ’99 предлага и цялостно обзавеждане на лаборатории. Услугата покрива всяка стъпка от планиране и проектиране до доставка и монтаж. Комплексните решения, които предлагаме ще покрият всяко едно изискване и нужда, а висококачествените материали и професионална изработка осигуряват удобна и безопасна среда за вашата лабораторна дейност.