Изберете страница

За ГЕЯ 99

Фирма ГЕЯ ’99 е частна компания, основана през 1999 година от Йовка Йорданова – собственик и управител на фирмата.

През 1999 година Йовка Йорданова създава фирма ГЕЯ‘99 с цел да доставя стъклария и основни лабораторни химикали и консумативи. Развива се с бързи темпове, като през 2004 година започва да предлага и лабораторно оборудване. За няколко години ГЕЯ’99 успява да се наложи като водещ доставчик на лабораторно оборудване, химикали и стъклария и експерт в цялостното оборудване на лаборатории. През 2014 година започва да предлага инфрачервени уреди за експресен анализ на храни и напитки, като налага световно – доказани брандове и е пионер в тази ниша на пазара. През 2017 година ГЕЯ’99 започва да проектира, доставя и монтира лабораторно обзавеждане и химически камини, като за 5 години печели доверието на своите клиенти и става предпочитан партньор в този сегмент.

Постепенно ГЕЯ’99 развива дейността си в почти всички индустриални отрасли, разчитащи на лабораторни и експресни методи за определяне на качествени показатели – химия, металургия, енергетика, фармация, хранително-вкусова промишленост, земеделие и животновъдство и други. Работи както с частни, така и с държавни предприятия и се доказва като доверен партньор в изпълнението на комплексни проекти – включващи проектиране, доставка и монтаж на мебели и химически камини, доставка, инсталация и калибриране на лабораторно оборудване, както и внедряване на методики и стандарти.

През годините ГЕЯ’99 оборудва също научно – изследователски, учебни и независими лаборатории, като сред тях са държавни арбитражни, както и частни сертифицирани референтни лаборатории.

Повече от 20 години работещи решения

Продукти на производители от световна класа

Мисия

Нашата задача е да доставим Вашето лабораторно оборудване в най-кратък срок, да го инсталираме и калибрираме с точност и прецизност, както и да подсигурим устойчивост за Вашите анализи чрез надеждни и бързи сервиз и поддръжка.

Визия

Нашата визия е да бъдем Вашият компетентен доставчик на лабораторно оборудване в България.

Стратегия

Нашата стратегия е да доставим висококачествена апаратура и консумативи, разчитайки на най-широка гама от продукти и на експертиза в подбирането на оптималните решения за постигане на високи точност и прецизност в лабораторните анализи.

Стратегически приоритети:

  • Непрекъснато подобрение на доставната мрежа;
  • Внедряване на практики за ефективно и ефикасно изпълнение в оперативната дейност;
  • Заздравяване на връзките с нашите клиенти и затвърждаване на клиентски-ориентиран подход.